Facebook E-mail

Spelningar & annat

Så fort spelningar eller andra evenemang bokas lägger vi upp dem här på sidan.

Lördag 18 april – Radiononetten

 

Radiononetten R9 kommer och spelar svängig West Coast Jazz från 50- 60-talet. Varmt välkomna!

radiononetten

 

West Coast Big Band, ett ungt band från Göteborg med ambition att presentera ny, spännande och kul storbandsmusik komponerad i Skandinavien. Fokus är spelglädje och att ge sina eminenta solister stort utrymme på konserterna.

West Coast Big Band

 

The Circle – tänk Irländsk folkmusik bitvis doppad i ett sydstatsträsk med bluesklanger. Gör sedan en tidsresa till 1600-talet med Shakespeare och Thomas Moorley. Hör därefter en sång från Skottland med reggaekomp. Det blir mångstämmighet, gitarr, bas, flöjt, fiol och lite dragspel. En och annan julsång kan redan dyka upp

The Circle hösten 2019

 

Vokalgruppen Strawberry Fields – älskar att sjunga låtar från 60- och 70-talet. Under dessa två decennier skrevs magisk musik!! De klär dessa underbara låtar i egna musikaliska kläder med egna arrangemang. Kom och lyssna, känn den härliga stämningen från Woodstock och pop. Det blir svängigt, det blir vackert, det blir en mångstämmig hyllning till 60- och 70-tals eran!

vokalgrupp strawberry fields

 

Blues Operators består av musiker från Göteborgsoperan som spelar ”egensinnig blues” på sidan av. Det blir versioner och tolkningar av mer eller mindre okända blueslåtar med rock-, jazz- och funkinslag. Missa inte!

Blues operators o Lovisa Stenmark

 

Majornas storband spelar lagom traditionell storbandsjazz med förebilder som bland annat Count Basie, Jeff Jarvis & Gershwin.

Majornas storband med Emma Brattgård

 

 

 

Home Spelningar & annat
© Bommens Restaurang & Bar | 031 – 711 16 06 | Torggatan 1