Facebook E-mail

Storbandskvällar

Nu är det dags att dra igång nästa musikaliska resa, storbandskvällar. Vi lovar att det kommer svänga när dessa damer och herrar drar igång. Och som vanligt är det gratis inträde.

Tack alla storband för höstens spelningar. Ni lyckas både klämma in er på liten yta och höja stämningen rejält i Bommens lokaler. Vi ser fram emot våren. Så fort spelningarna är bokade lägger vi upp dem här på sidan.

West Coast big band, ett ungt band från Göteborg med ambition att presentera ny, spännande och kul storbandsmusik komponerad i Skandinavien. Fokus är spelglädje och att ge sina eminenta solister stort utrymme på konserterna.

WestCastBigBand_MadsMathias_FotoHakonBorg-16-of-89

Radiononetten R9 kommer och spelar svängig storbandsmusik och har med sig Lisbeth Kilander vid micken. Varmt välkomna!

a6a136be-5d30-4af2-9067-8bfc4b770953

 

 

Smokerings bigband har gamla anor. Det bildades av några musikanter från Malte Johnsons berömda Lisebergsorkester som gärna ville fortsätta att spela skön storbandsmusik i läckra arrangemang. Under de första åren spelade de under namnet Lerums Storband. Det blev skivor, radio- och TV program och turnéer både inom och utom landets gränser.Smokerings Bigband

 

Storbandsbolaget är ett vintagejazzband från Göteborg. Vi spelar storbandsmusik från swingens guldålder – låtar som gjorts legendariska av Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn, Frank Sinatra, Nat King Cole och Cab Calloway. Musik som lyfter varje tillställning, får folk på gott humör och hela festen att vilja dansa.
Storbandsbolaget1

 

Home Storbandskvällar
© Bommens Restaurang & Bar | 031 – 711 16 06 | Torggatan 1